ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ - ΑΛΛΑΓΩΝ

Στη Raniami σκοπεύουμε να σας παραδίδουμε πουκάμισα, πουλόβερ και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας μα άψογα φινιρίσματα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της ιταλικής μόδας. Εάν παρόλα αυτά ο πελάτης αποφασίσει να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής, υπό τον όρο ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών MASS COURIER τηλέφωνα επικοινωνίας 2109703409-2109765375.

 

Διαδικασία Επιστροφών

 

1. Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας το αίτημά σας με τους εξής τρόπους:

α. Τηλεφωνική επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας τις παρακάτω ημέρες &ώρες στο τηλέφωνο 210-9029371 (κατάστημα Raniami Λ.Ηλιουπόλεως 45 και Καφαντάρη Δάφνη).
Δευτέρα-Τετάρτη - Σάββατο, 09:00πμ – 15:00μμ
Τρίτη – Πέμπτη –Παρασκευή 09:00πμ – 14:00μμ& 17:00μμ –21.00μμ .

β. Επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] 
Από το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα λάβετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις αλλαγές αυτών.

 

2. Φόρμα Επιστροφής

Συμπληρώστε τη φόρμα αλλαγής-επιστροφής που θα βρείτε εδώ γράφοντας αναλυτικά το αίτημά σας, καθώς και τα στοιχεία σας. Για παράδειγμα «ζητώ μεγαλύτερο μέγεθος, από M & χρειάζομαι L», ή «προτιμώ κάποιο άλλο προϊόν με άλλο κωδικό,μέγεθος ή χρώμα». Αλλαγή προϊόντος γίνεται αποκλειστικά με προϊόν ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας.

 

3. Αποστολή

Προχωρήστε σε αποστολή του προϊόντος. Το προϊόν προς αποστολή και αλλαγή θα πρέπει να βρίσκεται στη αρχική συσκευασία που έγινε η παραλαβή και σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα υλικά συσκευασίας και τα υπόλοιπα καρτελάκια, χαρτόνια και πλαστικά, που συνόδευαν το προϊόν. Σε διαφορετική περίπτωση το προϊόν προς αλλαγή δεν γίνεται αποδεκτό.

Αφού στείλετε το προϊόν με το courier και το παραλάβουμε, θα μελετήσουμε το αίτημα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 1-2 ημερών τηλεφωνικά ή με email (αναλόγως με τον τρόπο επικοινωνίας που έχετε επιλέξει)για την εκτέλεση της αλλαγής. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για την αλλαγή του προϊόντος θα ολοκληρώσουμε την αποστολή, συνοδευόμενη από την απόδειξη αλλαγής.

Σε περίπτωση επιστροφής αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος και εντός 14 ημερών από την ημ/νία αγοράς, δεσμευόμαστε να το αντικαταστήσουμε σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει αλλαγή ή να επιστρέψουμε τα χρήματα σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει επιστροφή χρημάτων.Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την Raniami. Στην περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος μην αποστέλλετε προϊόντα χωρίς κωδικό επιστροφής και με άλλο μέσον εκτός της εταιρείας Mass Courier.

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα προς επιστροφή προϊόντα ταξιδεύουν με δική σας ευθύνη, οπότε φροντίστε να τα συσκευάσετε προσεκτικά.